Jij
Jij bent jij
Je mag er zijn
Je bent mooi zoals je bent
Je hoort er bij
Je weet het wel
Kijk maar naar jezelf
Misschien...
moet je nog even zoeken?

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Margreeth Radenborg. Moeder van 2 volwassen kinderen, getrouwd met Clements en al meer dan 20 jaar juf in het basisonderwijs.

Ik vind het belangrijk om in de klas een veilige omgeving te creëren waarin kinderen uitgedaagd worden. Een plek waar je gestimuleerd wordt om door te gaan als iets niet lukt, waar je mag vallen en weer op staan. Waar je naar oplossingen leert zoeken en leert kijken naar je mogelijkheden. Waar je gedragen wordt door de leerkracht maar ook door je medeleerlingen. Waar je leert: “Ik ben waardevol en die ander ook!”

Helaas is er op school niet altijd gelegenheid voor kinderen die meer tijd en aandacht nodig hebben om zich dit eigen te maken. Door de jaren heen groeide bij mij het verlangen om iets te doen voor die kinderen. In 2014 ben ik daarom begonnen aan de KIK-opleiding, een geaccrediteerde opleiding tot kindercoach. In juni 2016 heb ik mijn diploma gehaald en nu mag ik mij de gelukkige eigenaar noemen van KindercoachSpijkenisse.

Sinds 2018 ben ik mede eigenaar van praktijk Zicht op de Toekomst in Dordrecht. Een praktijk in de begeleiding van ouders en kinderen in een conflictscheiding waarbij de stem van het kind centraal staat  Naast bovenstaande praktijken heb ik in juli 2022 mijn Master in Speltherapie afgerond. Dit betekent dat ik naast Kindercoach ook vaktherapeut ben. Ik ben daarbij gespecialiseerd in kinderen die problemen hebben als gevolg van de echtscheiding van ouders.

 

Ik
Ik ben Margreeth
en ik geloof
Ik geloof vooral in jou
In de kracht van kinderen
Ups en downs heeft iedereen
Maar ik geloof in
jouw veerkracht
Ik geloof in jouw talenten en jouw oplossingen
Misschien....mag ik je helpen vinden?


© www.kindercoachspijkenisse.nl 2016 ♦ Facebook
PrivacyverklaringKlachtenprocedureAlgemene VoorwaardenAccreditatie↑ Top